Weboldal tervezése és elkészítése

piackutatás | tartalomelőkészítés támogatása | stílus meghatározása | egyedi design megtervezése | tartalomfeltöltés | optimalizálás | reszponzív megjelenés biztosítása | SEO támogatás | biztonsági beállítások

Egy minőségi, jól működő weboldal készítésénél sok ponton kell helyt állni, nem véletlenül szükséges hozzá több idő és szakmai tudás.

Hogyan zajlik a közös munka és mik tartoznak a szolgáltatásba?

1.

A projekt elsősorban a vállalkozás pontos meghatározásával kezdődik, ahol letisztázzuk a honlap célját, célcsoportját, tevékenységi körét, milyen funkciókat kell elláson, stb.

2.

A honlap elkészítéséhez piackutatás szükséges, ahol röviden összefoglalva megnézzük, hogy a témában/tevékenységben hasonló oldalak (versenytársak) az adott célközönség számára mit tudnak nyújtani, milyen rangsorolást kaptak a találati listában, milyen stílust alkalmaznak, milyen tartalommal vannak feltöltve és milyen szolgáltatást kínálnak. Ezen pontok vizsgálata elsősorban azért fontos, hogy könnyen megtaláljuk az online piacon a helyét a vállalkozásnak, valamint hogy minél egyedibb, a versenytársaktól eltérő és többet nyújtó honlap születhessen.

3.

Ezt követően a tartalom előkészítése, összegyűjtése, szerkesztése történik, közösen a megrendelővel. A cél az, hogy minél könnyebben átlátható weboldal, egyszerűen kezelhető felület jöjjön létre, ami minden érdemi információt tartalmaz a honlap látogatói, az esetleges jövőbeli megrendelők/vásárlók részére. 

4.

Amint kész a szöveges és képi tartalom, mood boardok segítségével közösen meghatározzuk a weboldal stílusát, grafikai megjelenését. (Mood board: magyarul szó szerint “hangulat táblát” jelent, képekből, formákból és rövid szövegekből álló kollázs, kompozíció. A kezdeti kreatív ötletek letisztázására szolgál, színek, betűtípusok, stílusok, hangulat illusztrált ábrázolása. Nem végleges grafikai elemeket gyűjt össze, csapán érzékeltetni kívánja az irányt.)

5.

A munka részfolyamatokban elküldésre kerül a megrendelő számára (minta oldalak), ahol kisebb változtatásokat tehet még, mielőtt az egész honlap felépül. Már a kezdeti szakasztól úgy építjük a honlapot, hogy az reszponzív legyen, tehát optimális megjelenést biztosítson a legtöbb eszközön (asztali számítógép, tablet, mobiltelefon) – könnyű olvashatóság, egyszerű navigáció a lehető legkevesebb átméretezéssel és görgetéssel. 

6.

Amint a honlap drótváza felépült és a megrendelő által elfogadásra került, elkezdődik a már korábban előkészített tartalmak feltöltése, optimalizálása. 

A weboldal teljes felállásával még lehetőség van apróbb változtatásokra, csinosítgatásra. Minden honlap elkészülte után kezdődik csak az igazi munka: folyamatos aktivitás, biztonságos üzemelés figyelése, tartalom frissítés és a teljes honlap karbantartása, valamint a piacon való előrahaladást támogató SEO kezelése.

Fontos tudni, hogy egy weboldalnál sosem ér véget a munka annak elkészültével, így partnereink előtt ennél a pontnál két opció áll majd:

  1. Az oldal hátterének kezelésével továbbra is minket bíz meg, így csak a tartalmak gyártásáról kell gondoskodnia és egy közösen meghatározott új megbízási szerződésben lefektetett igények alapján bizonyos időközönként elvégezzük a folyamatos karbantartást és tartalomfeltöltést.
  2. A másik lehetőség, hogy egy rövid workshop keretében megmutatjuk az alapszinten elvégezendő karbantartási feladatokat, valamint elmondjuk a honlap tartalmi feltöltéséhez szükséges tudnivalókat.

Pontos összegért és egyedi árajánlatért kérjük kattintson az alábbi ajánlatkérő gombra.

További szolgáltatások

Reklámanyagok

közösségi média megjelenéshez szükséges online anyagok – Facebook, Instagram, Youtube, Twitter, LinkedIn hirdetések | hírlevél grafikai elemei | szórólap | plakát | brosúra

MEGNÉZEM

Konzultáció

vállalkozás megjelenésének alapjai – hogyan kezdjünk neki | Weboldal szükséges tartalmi elemei | Vállalkozás/cég megjelenésének fejlesztése | stb.

MEGNÉZEM