Projekt kezdete: 2020/03- | Megrendelő: FIRE | Feladat: logó, szóróanyag, plakát, webdesign, weboldal

A projektről

A Fiatalok a részvételért Egyesület (FIRE) egy magyar szervezet, mely Pécsváradoz köthető.

Tagjai olyan aktív fiatal felnőttek, akik korábban a Pécsváradi Ifjúsági Önkormányzat tagjai voltak. Az egyesület alapvető célja a helyi, térségi (országos) ifjúsági kezdeményezések támogatása, szakmai segítése. Fontos célja, hogy továbbra is segítse és támogassa a Pécsváradon élő (13-25 éves kor közötti) fiatalokat, valamint együttműködjön a helyi ifjúsági önkormányzattal. 

A FIRE mondhatni egész új szervezet, akikkel akkor kezdtem el együtt dolgozni, amikor elkészítettem nekik a logójukat. Rengeteg közös eseményen voltunk szervezők, és nem régen úgy döntöttek, hogy szeretnék, ha én készítenék honlapot a szervezetnek, ahol rendszerességgel posztolnak podcastet és minden friss projektről elérhető információ.

 

A logó egy megdöntött létrát jelképez, mely a piros pötytől a kékig vezet. A szervezet egyik fő célja a fiatalok aktív részvételének megerősítése, abban való támogatás, így a “részvétel létráját” szimbolizálja.

A weboldalon a fő színnek a kéket válaszottuk – utalva erre, hogy hova szeretnének elérni munkájuk során (a létra tetééig, a kék pöttyig) – a legmagasabb részvételi szintig.